Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine ehil olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Dem almayı kolaylaştırma özelliği sebebiyle fariğ ve nitelikli uyumanızı katkısızlar.

Nefes darlığı, astım ve alerji sorunlarının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da gamsız soluk almasını sağlamlamaktadır.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak strüktürlmaktadır. Kullanıldığı ortamda insan sağlığı üzerine tesirleri ile tercih edilmektedir. Lambanın konstrüksiyonında kaya tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle bile tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Tuz lambası elde etmek bâtınin öncelikle tabii mineral kaynağı olan kaya tuzları il ile oyulur. Peşi sıra oyulan kayaç tuzunun muhtevaine bir lamba yahut mum yerleştirilir.

Tuz havadaki nemi çeker ve muhtevaindeki lamba sebebiyle havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin saika başüstüneğu kas ağrılarını azaltır.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Yatak odalarında kullanıldığında uykudan düzenınan verimi zaitrarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici tesiri vücudunuzun gaflet sırasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize etme özelliği yardımıyla üst teneffüs yolu hastalıklarından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında nispeten etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki toz, yaman kadar kirlilikleri temizlemesi yönüyle sinüziti olan kullanıcılar kucakin rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında grip, nezle kabil hastalıkların oluşumunun önüne geçer. İster bezemeli lakinçlı isterseniz bile sağlamlığa yararlı olması tuz lambası amacıyla kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol vasıtasıyla palas ve uygulama bir şekilde ulaşabilir, tatminkâr yükselmek avantajlarıyla katkısızlıklı ve kaliteli malzemelerden oluşturulmuş tabii yapılı ürünlere ulaşabilirsiniz.

5. Hab standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen cirimının artmasına dahi payanda olabilen tuz lambası, bu etkileriyle gaflet kalitesinin de artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı saat, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kayaç tuzu lambası menfi iyon yaymaya adım atar.

8. Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir tomar nemi kendine çekerek düzlemın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal balkılara, kas ve eklem dertlarına iyi gelebiliyor, bu tür vecaların azalmasına yardımcı oluyor.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz tuz lambası lambaları nefes allıkış verişinin refahlı konstrüksiyonlmasını ve pozitif hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; ancak namuslu şekilde kullanmanıza rağmen tek faydasını görmediyseniz bu vaziyet ürünün uydurmaca olduğunun bir hizmetareti kabil.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Külfet    : 3 Kilogram En                          : 20 cm Gestalt                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen daraç boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir çevre katacak ve harika bir görsel şölen sağlamlayacaktır.

Tuz lambasının fayadalarını aralıkştırırken ebevyinlerin düşkünlük ettiğimiz tuz lambası sual Tuz Lambası Bebeklere Faydalı Mı? sorusudur. Cevabı ise bebeğinizin evetğu mekanlarda hatır rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Himalaya tuzundan yapılan tuz lambası yararlarıyla tuz lambası şaşırtıyor. Sağlamlığımıza pozitif etkilerde bulunan tuz lambasının faydaları saymakla bitmiyor. Evet tuz lambası nedir? Tuz lambası tuz lambası faydaları nelerdir? İşte tuz lambası faydaları...

Report this wiki page