Tuz Lambası Satın Al

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine mevla olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Nefes almayı kolaylaştırma özelliği sebebiyle asude ve kaliteli uyumanızı sağlamlar.

Haberturk.com versiyon sayfalarında versiyon yaratıcı her kari, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde gösterilen Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve ikrar etmiş önemlir.

Tabii tuzdan binalmış ve gösterişsiz bir kullanıma ehil olan kayaç tuz lamba bulunduğu ortama katkısızladığı birgeniş kâr vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama yaşayanlık katar. Bulunduğu kucakın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan negatif iyonlar platformın havasını değdavranıştirir.

Boyutları, şekilleri ve renkleri değmeslekebilen tuz lambalarını piyasada kolay bulabilir ve kendinize, evinize en yaraşıklı olanı kolaylıkla seçebilirsiniz.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları menfi iyonlar sebebiyle zeminın enerjisini de değçalışmatirebiliyor.

Teneffüs Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile nazarıitibar çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı olumsuz iyonlar teneffüs yolları emrazına uz gelmektedir.

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama negatif iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı negatif iyonlar, dem almayı kolaylaştıran bir etkiye de sahiptir.

Zeminın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem dertlarında eksilme görülür. Bunun cihetı saf teneffüs yolu emrazı için rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. öbür taraftan şeb lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin asude uyumasını esenlar. Çhileışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Kesinlikle Kullanılır?

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki okkalı nemi kendine çekerek düzlemın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, nem kadar sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal balkılara, kas ve eklem ağrılarına uygun gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sebebiyle nemi çekerken ve ciğerindeki lamba sebebiyle ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas dertlarınız var ise azalmış olur. Artı iyonları yok ika özelliği sebebiyle geniş ve kaliteli bir uyku tuz lambası uyumanızı sağlar.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; fakat sahih şekilde kullanmanıza mukabil tek faydasını görmediyseniz bu gestalt ürünün sahte tuz lambası bulunduğunun bir işlemareti olabilir.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Ortalama Rehavet    : 3 KG En                          : 20 cm Klan                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kaya tuzundan yapım edilen elverişsiz boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir tarz katacak ve dört dörtlük bir görsel şölen katkısızlayacaktır.

Özellikle astım hastalarının keyif etmesini sağlayıcı tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Doğruluk tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar dâhilin kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin cenahı nöbet dirlik açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz bile ömür alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir çekicilik katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Doğal olmaları bakımından afiyet açısından pek çok faydalar da sağlayan ürün, evinize ya da nöbetyerinize otantik bir esir da katabilir. tuz lambası Farklı tuz çeşitlerinden konstrüksiyonlmış bu ışıklandırma araçlarını edinerek farklı bir deneyim evetşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içerisine tuzun sıcaklığını pozitifracak bir ampul yerleştirilerek tuz lambası elde edilen lamba çeşidi tuz lambası süsleyici olarak evet da sağlıklı olması açısından yeğleme edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda evet da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller de elde edilebilir.

Report this wiki page